DRIFT EVENT В СЪРВЪРА! [10.02.2020 18:00]

Тук са старите и ненужни теми. || Here are the old topics.
Dixiklo. DRIFT
Отпускари
Forum rank: Отпускари

Has thanked: 134 times
Been thanked: 95 times
Bulgaria

DRIFT EVENT В СЪРВЪРА! [10.02.2020 18:00]

Post by Dixiklo. DRIFT »

На 15.02.2020 от 18:00 се организира DRIFT състезание и програма в сървъра, както и СЪБОР (car meet). Направил съм пистата и ще бъде пусната командата "/event", с която ще можете да се телепортирате до евента!

Добавил съм коли "Elegy" и ще бъде спрян мода за handling по време на евента! Първо ще се пуснем за фън за "загряване", а след това ще се пускат сериозните неща - ще оценявам на всеки един желаещ дрифта и най-добрият ще го одобрим ние журито и ще получи награда, която ще видите по-долу. След това ще има и twin дрифтове с награди. Също така, след това ще се пуснете с мен и който ме победи на skill дрифт ще му дам ВИП за 1 месец и 100 000$!
Награди
1. Първо място по дрифт умения: ВИП за 2 месеца + 500 000$ + Respected във форума за 2 месеца
2. Второ място по дрифт умения: ВИП за 1 месец + 350 000$ + Respected във форума за 1 месец
3. Този, който ме победи по дрифт умения - ВИП за 1 месец + 800 000$ от моя джоб и Respected във форума за 2 седмици.
4. За двойните дрифтове (twin drifting) при добро представяне и двамата получават 100 000$ и ВИП за 1 седмица.
Всеки да разпространява това и всеки може да си "запази място" тук и пише, че ще присъства.

Have Fun.
Image
Dixiklo. DRIFT
Отпускари

Bulgaria

Re: DRIFT EVENT В СЪРВЪРА! [10.02.2020 18:00]

Post by Dixiklo. DRIFT »

След половин час ще пусна мапа за тренировки, в 18:00 започваме. Всеки един работник на фракция е освободен от работа от 18:00 до приключването на събитието. Ако някой наруши правилата по време на това и съсипе евента, ще бъде баннат.
Image
Dixiklo. DRIFT
Отпускари

Bulgaria

Re: DRIFT EVENT В СЪРВЪРА! [10.02.2020 18:00]

Post by Dixiklo. DRIFT »

Евента мина добре, а тези, които останаха до последно получиха над 300 хиляди долара в кеш, а първо място взе @petarbg_78, второ @KpAcTaBuCa. Също така някои хора се изправиха срещу мен на дрифт умения, но за съжаление никой не удовлетвори желанието ми и никой не успя да ме бие. :D
Следващия път ще го направим пак, но може би драг или конвой. :drinks:
Image
Locked Locked

Return to “Архив || Archive”