1. Как се казвате? - Димитър Дамянов
2. Ник в игра? - Dimi
3. На колко сте години? - 15 години
4. Защо искате да станете админ/полицай/медик (посочете какъв искате да станете)? - Имам желание да стана Чат-контрол, защото за мен би било много приятно да помагам за реда в сървъра и по-точно за чата. Също така наблюдавам, че има хора които си позволяват да псуват, обиждат, спамят и какво ли още не, а това е недопустимо. Според мен в сървъра сме, за да се забвляваме, а не да се обиждаме. Точно затова бих се радвал да имам ролята Чат-контрол, за да се наказват хора, които нарушават правилата, спамят и пречат на играчите които се забавляват.
5. От колко време играете в сървъра и колко време можете да отделяте НА ДЕН? - В сървъра играя от месец и 10 дни някъде. Общо имам 88 часа игра. На ден мога да отделям от 5 до 7 часа.
6. Били ли сте някъде админ/полицай/медик/механик (посочете къде)? - Не съм бил Чат-контрол.
7. Дискорд/Стийм за връзка? - Моят дискорд е - Dimi#5356
8. Как бихте оценили своите английски умения по десетобалната система (1/10)? - 8/10
[ПРИЕТ]Кандидатура за Чат-контрол
Moderators: Moderator MTA, SuperModerator MTA
Re: Кандидатура за Чат-контрол
Нов си в сървъра, но за тези 88 часа съм останал с доста добро впечатление от теб организираш/взимаш участие в евенти събори, докладваш за нарушители и т.н. Продължавай в същия дух и успех.
Нека и останалата част от екипа да се изкаже.
Нека и останалата част от екипа да се изкаже.
- EkSx QUATTRO
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 30 times

Forum rank: SuperMOD MTA
И аз нямам никви забележки към момчето!
Останах с добро впечетление за него!
Организира събори и помага на играчи!
Защо да не му се даде шанс?
От мене имаш ЗА!
Успех!
Останах с добро впечетление за него!
Организира събори и помага на играчи!
Защо да не му се даде шанс?
От мене имаш ЗА!
Успех!
- TwoPandas
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 20 times

Forum rank: Member
Здрасти виждам те активен си всеки ден си в сървъра не правиш глупости всичко е тип топ
От мен ИМАШ ЗА много си пекан забавляваме се доста и УСПЕХ
❤
От мен ИМАШ ЗА много си пекан забавляваме се доста и УСПЕХ
Всяко дете си има мечта 1.9тди С права тръба

- Nurchelqsko
- Been thanked: 6 times

Здравей Дими забелязах че си редовен докладваш нарушителите просто всичко 6+ от мен имаш ЗА УСПЕХ 

- FoX 2007
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 25 times

Forum rank: Administrator MTA
Здравей DIMIZD,
Не съм те виждал да псуваш, нито да спамиш или други подобни. Аз поне съм те виждал рядко да влизаш, но ще станеш по активен от колкото си. За нас ще е радост ти да си част от екипа.
Аз съм ЗА!
Не съм те виждал да псуваш, нито да спамиш или други подобни. Аз поне съм те виждал рядко да влизаш, но ще станеш по активен от колкото си. За нас ще е радост ти да си част от екипа.
Аз съм ЗА!

- obicham_vlakove
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 17 times

Здравей Дими,
Оставил си доста добро впечатление в мен. Не псуваш, не обиждаш, не се заяждаш, всичко ти е 6!
Какво мога да кажа, освен да продължаваш да ни впечатляваш.
От мен имаш ЗА!
Успех!!

Оставил си доста добро впечатление в мен. Не псуваш, не обиждаш, не се заяждаш, всичко ти е 6!
Какво мога да кажа, освен да продължаваш да ни впечатляваш.
От мен имаш ЗА!
Успех!!

Бензин - само градинска техника!