Кандидатура за полицай

Тук е цялата помия на форума. || Here is all the rubbish in the forum.
tonkata
Member
Forum rank: Member
Has thanked: 22 times
Been thanked: 26 times
Bulgaria

Кандидатура за полицай

Post by tonkata »

Здравей, Дикси! Извинявам се за днес. Не съм досаждал на Еро, а просто му споменах за кандидатурата ми понеже от два дни бях написал и изпратил есето, а не получавах отговор и не знаех одобрен ли съм или не. Написах му веднъж съобщение и понеже той не ми отговори помислих, че не го е видял и затова го изпратих пак и след като отговори му благодарих и не съм писал повече. Пиша ти понеже имам голямо желание да стана полицай и в късните часове няма полицаи и има много спорове и нарушители. Ще добавя една снимка от чата как един играч пита за полицаи. Той не е единствен. Вечер много хора питат за полицаи, но няма такива. Надявам се да приемеш извинението ми и да ми позволиш отново да пусна кандидатурата за одобрение. Благодаря!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Dixiklo. DRIFT
Отпускари
Forum rank: Отпускари

Has thanked: 134 times
Been thanked: 95 times
Bulgaria

Re: Кандидатура за полицай

Post by Dixiklo. DRIFT »

А не ти ли дойде на акъла, че щом те питах тези въпроси е видяна и как не се съобрази, че след онова подобие на есе не съм те отхвърлил? Да ти призная, имаше шанс но с тези провинения, които направи едва ли ще стане скоро за полицай. Поправи се и пробвай отново след 20 дни!
Ще си позволя да ти дам няколко съвета,
  • Бъди активен и редовен в сървъра
  • Докладвай нарушителите във форума или дискорд групата
  • Организирай събори в #meetings (Discord групата)
  • Прави мнения във форума и викай приятели, забавлявай се
Кош.
Image
Locked Locked

Return to “Кошче || Recycle Bin”