Казвам се Божидар Николов на 15 години съм от град Търговище. Играя в сървъра от доста време(140) часа и съм решил, че ще спра с простотиите и ще помагам на сървъра с каквото и както мога! Главната причина която ме накара да бъда чат-контролър е, че искам да помогна понеже повечето време което прекарвам в сървъра няма чат-контролър и има много псувни и спам съответно в чата, а няма кой да го предотврати. Смятам, че бих ви бил полезен, но разбира се това не аз, а вие го решавате. Напоследък държанието ми е добро и нямам провинения за разлика от преди месец когато бях нов и нямах особенно добро държание за което съжалявам. Искам главно да стана чат-контролър не заради ролята в дискорд/правата, а за едно по-добро прекарано време в сървъра за играчите без псувни и спам !

За мое голямо съжаление знам, че това че съм бил банван ще има влияние върху вашия избор, но според мен важни са настоящите ми действия, защото тогава ми беще за урок и още тога
ва взех решението, че след седмица/две ще опитам да бъда част от екипа ви и ще си оправя държанието за напред. До колкото знам броя на чат-контролърите е малък и нови попълнения в екипа биха били полезни както на вас така и на сървъра. Моето лично мнение е, че ако загърбим предишните ми провинения за които гарантирам, че няма да се повторят бих ви бил полезен понеж в съм момента съм доста редовен и мога да следя за нередности както през деня, така и през ноща понеже играя до късно!:) Попринцип съм спокоен и търпелив човек колкото и странно да ви звучи поради причината за която съм бил банван, но в моя защита мога да кажа, че тогава беше момент на ярост и бях силно предизвикан . Имам добри комуникативни умения и смея да кажа, че нивото ми на английски език по десетобалната система е 8.5/10. Колкото и да ми се иска есето да е по-обстойно и изчерпателно мисля, че това е което мога да ви предложа и да напиша. Оттук нататък решението е изцяло ваше !

Лек ден от мен!