1. Как се казвате? Стелиян
2. Ник в игра? on=GANGSHIT
3. На колко сте години? 16
4. Защо искате да станете админ/полицай/медик (посочете какъв искате да станете)? Искам да стана полицай, за да помагам на другите полицаи и на другите играчи да спазват правилата.
5. От колко време играете в сървъра? В сървъра играя от 2 дена , всеки ден по 6-7 часа, понякога и по повече.
6. Били ли сте някъде админ/полицай/медик/механик (посочете къде)? Не, не съм бил.
7. Дискорд/Стийм за връзка? Naprao Ai Chao#2351
8. Как бихте оценили своите английски умения по десетобалната система (1/10)? 5/10
[ОТХВЪРЛЕН]Кандидатура за полицай
Moderators: Moderator MTA, SuperModerator MTA
- stelkata123
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Forum rank: Member
- Dixiklo. DRIFT
- Has thanked: 135 times
- Been thanked: 95 times
Forum rank: Отпускари
Re: Кандидатура за полицай
Дори не съм те виждал в сървъра. Сам казваш, че играеш от 2 дни - не мислиш ли, че избързваш?
Съвети, в които трябва да се вслушаш, ако искаш влезеш в екипа:
За момента не мисля, че заслужаваш ранга. Иначе кандидатурата ти е една приятна изненада за мен и мисля, че ако не се отказваш и изпълниш съветите ми по-горе, след известно време има място за теб.
Против
Съвети, в които трябва да се вслушаш, ако искаш влезеш в екипа:
- Бъди активен и редовен в сървъра
- Докладвай нарушителите във форума или дискорд групата
- Организирай събори в #meetings (Discord групата) - https://discord.com/invite/S7TsXTV
- Прави мнения във форума и викай приятели, забавлявай се
За момента не мисля, че заслужаваш ранга. Иначе кандидатурата ти е една приятна изненада за мен и мисля, че ако не се отказваш и изпълниш съветите ми по-горе, след известно време има място за теб.
Против