Здравейте,Казвам се Мехмед

на 16 години съм от Велинград,Пазарджишко искам да се кандидатирам за привилегията (Полицай).Нов съм в сървъра хареса ми затова се кандидатирам,никога не съм бил полицай затова реших да опитам късмета си,бих искал да помагам на играчите с каквото мога,ще инструктирам новите player-и да не правят нарушения спрямо правилника на сървъра,ще следя срещу бъгове и тролване,ще гледам да разрешавам проблемите на хората в сървъра ще помагам на колегите си и като цяло на всички от СТАФФА,ще се опитам да вкарам нови играчи в сървъра да бъде по-забавно както за мен така и за много други,ще отделям по 5-6 часа за сървъра,запознах се с правилата на полицай-те както и техните работи,надявам се да бъда одобрен
1. Как се казвате?Казвам се Мехмед
2. Ник в игра?Zakxf
3. На колко сте години?На 16години съм
4. Защо искате да станете админ/полицай/медик (посочете какъв искате да станете)?Искам да стана (Полицай) горе съм описал причините.
5. От колко време играете в сървъра и колко време можете да отделяте НА ДЕН?Играя от 3 дни и имам 35 часа вие преценете редовността ми.
6. Били ли сте някъде админ/полицай/медик/механик (посочете къде)?Не съм бил затова искам да опитам
7. Дискорд/Стийм за връзка?Discord:MustyFTW#6830
8. Как бихте оценили своите английски умения по десетобалната система (1/10)?Имам сертификат за завършено ниво на Английски език B2 бих казал 9.