Кандидатура за полицай-zakxf

Тук е цялата помия на форума. || Here is all the rubbish in the forum.
Zakxf
Member
Forum rank: Member

Has thanked: 11 times
Been thanked: 5 times
Bulgaria

Кандидатура за полицай-zakxf

Post by Zakxf »

Здравейте,Казвам се Мехмед :) на 16 години съм от Велинград,Пазарджишко искам да се кандидатирам за привилегията (Полицай).Нов съм в сървъра хареса ми затова се кандидатирам,никога не съм бил полицай затова реших да опитам късмета си,бих искал да помагам на играчите с каквото мога,ще инструктирам новите player-и да не правят нарушения спрямо правилника на сървъра,ще следя срещу бъгове и тролване,ще гледам да разрешавам проблемите на хората в сървъра ще помагам на колегите си и като цяло на всички от СТАФФА,ще се опитам да вкарам нови играчи в сървъра да бъде по-забавно както за мен така и за много други,ще отделям по 5-6 часа за сървъра,запознах се с правилата на полицай-те както и техните работи,надявам се да бъда одобрен :D :)

1. Как се казвате?Казвам се Мехмед
2. Ник в игра?Zakxf
3. На колко сте години?На 16години съм
4. Защо искате да станете админ/полицай/медик (посочете какъв искате да станете)?Искам да стана (Полицай) горе съм описал причините.
5. От колко време играете в сървъра и колко време можете да отделяте НА ДЕН?Играя от 3 дни и имам 35 часа вие преценете редовността ми.
6. Били ли сте някъде админ/полицай/медик/механик (посочете къде)?Не съм бил затова искам да опитам
7. Дискорд/Стийм за връзка?Discord:MustyFTW#6830
8. Как бихте оценили своите английски умения по десетобалната система (1/10)?Имам сертификат за завършено ниво на Английски език B2 бих казал 9.
Last edited by Zakxf on Sun Aug 30, 2020 4:50 pm, edited 1 time in total.
eroBG
Administrator
Forum rank: Administrator
Has thanked: 21 times
Been thanked: 30 times
Bulgaria

Re: Кандидатура за полицай-zakxf

Post by eroBG »

Според мен още ти е рано, вчера те кикнах заради това че спамеше команди също така си и обиждал.
Image
Image
eroBG
Administrator
Forum rank: Administrator
Has thanked: 21 times
Been thanked: 30 times
Bulgaria

Re: Кандидатура за полицай-zakxf

Post by eroBG »

Изтри си мнението в което беше нарушил правилата на форума.
Отхвърлен
Темата отива в коша
Image
Нова кандидатура можеш да пуснеш след 20 дни.
И ти препоръчвам да прочетеш viewtopic.php?f=2&t=1
Locked Locked

Return to “Кошче || Recycle Bin”