1. Как се казвате?Стелиян
2. Ник в игра?Stenli047
3. На колко сте години?16
4. Защо искате да станете полицай ?Искам да стана полицай за да помогна на сървар и по скоро на играчите да спазват парвилата също така ако хващам нарушители ще ги наказвам с наказанието което заслужава !
5. От колко време играете в сървъра и колко време можете да отделяте НА ДЕН? Мога да отделям 3/4 някой път и 5 часа
6. Били ли сте някъде полицай?Да,тука преди няколко месеца,но напусна поради семейни проблеми и нямах време да играя!
7. Дискорд/Стийм за връзка? Naprao Ai Chao#2351
8. Как бихте оценили своите английски умения по десетобалната система (1/10)?7/10
Благодаря за отделенното време!
[ОТХВЪРЛЕН]Кандидатура за полицай-Stenli047
Moderators: Moderator MTA, SuperModerator MTA
- stelkata123
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time

Forum rank: Member
- TwoPandas
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 20 times

Re: Кандидатура за полицай-Stenli047
Стенли стенли мнението ми за теб е 50/50 защото преди като беше полицай викаше ще седя да фармя часове а-у и беше гонен и спря да играеш и за от 2седмици се завърна и според мен поиграй още малко и тогава пусни.
Всяко дете си има мечта 1.9тди С права тръба

- stelkata123
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time

Не бях изгонен братле аз напуснах поради семейни проблеми,и с фарменето на часове се базиках много добре знаеш и другите също знаят.ДИКСИ СЛЕДИ!!!
Last edited by Dixiklo. DRIFT on Tue Jan 05, 2021 9:04 pm, edited 1 time in total.
Reason: Нямаш право да гласуваш в кандидатурата си, освен не ти е зададен въпрос от Администратор/Модератор.
Reason: Нямаш право да гласуваш в кандидатурата си, освен не ти е зададен въпрос от Администратор/Модератор.
- Nurchelqsko
- Been thanked: 6 times

Ами не си проблемен поне за ся не съм те виждал да правиш проблеми от мен имаш ЗА късмет! 

- FoX 2007
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 25 times

Forum rank: Administrator MTA
Здравей Стенли,
До колкото се вижда в "Уволнения" си бил уволнен поради нулева активност. Защо не си взе отпуска ? Но да както казаха другите не съм те виждал да правиш проблеми.
Аз ти казвам "ЗА" дано не се случва пак
До колкото се вижда в "Уволнения" си бил уволнен поради нулева активност. Защо не си взе отпуска ? Но да както казаха другите не съм те виждал да правиш проблеми.
Аз ти казвам "ЗА" дано не се случва пак

Last edited by Dixiklo. DRIFT on Wed Jan 06, 2021 9:33 am, edited 1 time in total.
Reason: Уволнен поради нулева активност, но с 3 предупреждения.
Reason: Уволнен поради нулева активност, но с 3 предупреждения.

- EkSx QUATTRO
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 30 times

Forum rank: SuperMOD MTA
Здравей приятел. Попринцип трябват доста сериозни и редовни полицай в сървъра, понеже почнаха да се навъртат
доста нарушители! Преди си бил полицай до колкото разбрах от кандидатурата, това е добре. Означава че си запознат
с работата и имаш опит и познания! Знам че на скоро започна да играеш в сървъра. И мисля като цяло че ти е още рано
за този пост!
От мене имаш ПРОТИВ!
Не се отказвай и продължавай напред!
Успех!
доста нарушители! Преди си бил полицай до колкото разбрах от кандидатурата, това е добре. Означава че си запознат
с работата и имаш опит и познания! Знам че на скоро започна да играеш в сървъра. И мисля като цяло че ти е още рано
за този пост!
От мене имаш ПРОТИВ!
Не се отказвай и продължавай напред!

Успех!

- Dixiklo. DRIFT
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 95 times

Forum rank: Отпускари
Дай всичко от себе си, постарай се и не очаквай положително решение на кандидатурата ти в близките дни. Кандидатурата ще се проточи!
- Maik2332
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 22 times

Здрасти, появи се и веднага пусна кандидатура за полицай.... Забелязвам, че стоиш много афк за да можеш да се докажеш с часовете, че си играл много в сървъра... След това държиш се просташко(с извинение) към мен... И правиш нарушения, щом те виждам jail-нат.
От мен имаш
ПРОТИВ
От мен имаш
- obicham_vlakove
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 17 times

Здрасти,
Стенли какво мога да кажа... Започна скоро да играеш и от никъде кандидатура, поведението ти не ми харесва, забелязвам, че седиш афк доста време, не си впечатлил екипа с нещо, според мен ти е рано.
От мен имаш ПРОТИВ!
Успех!!

Стенли какво мога да кажа... Започна скоро да играеш и от никъде кандидатура, поведението ти не ми харесва, забелязвам, че седиш афк доста време, не си впечатлил екипа с нещо, според мен ти е рано.
От мен имаш ПРОТИВ!
Успех!!

Бензин - само градинска техника!