1.Как се казвам ? Пламен
2.Ник в игрта ? noob
3.На колко сте години ? 20
4.Защо искате да станете полицай ? Искам да стана полицай, за да помогна на сървъра като ще налагам нужното наказание и глоби, ще помагам на гражданите при нужда от помощ ,за да спазват правилата !
5.От колко време играете в сървъра ? Играя в сървъра от 40 часа и може би вече месец.
6.Били ли сте някъде полицай ? Не,не съм бил.
7.Дискорд за връзка? plamen4o19#2000
8.Как бихте оценили своите английски умения по десетобалната система (1/10)? 6/10
[ОТХВЪРЛЕН]Кандидатура за Полицай
Moderators: Moderator MTA, SuperModerator MTA
- TwoPandas
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 20 times
Forum rank: Member
Re: Кандидатура за Полицай
Здравей виждам активен си не създаваш проблеми държиш се добре с хората не бъгваш шопа и от мен имаш ЗА но часовете ти са малко но винаги има надежда дасе справиш знам че някой ще ти дадат 50/50 или НЕ но аз ако бях бих ти дал шанс за изява
Успех ако те приемат
Успех ако те приемат
Всяко дете си има мечта 1.9тди С права тръба
- EkSx QUATTRO
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 30 times
Forum rank: Administrator MTA
Не са минали 2 седмици от старата ти кандидатура и пускаш отново.
Тази кандидатура за момента ще се заключи!
Не съм видял да се вслушаш в съветите дадени ти от Дикси.
Постарай се малко!
Весела коледа.
Тази кандидатура за момента ще се заключи!
Не съм видял да се вслушаш в съветите дадени ти от Дикси.
Постарай се малко!
Весела коледа.
- Dixiklo. DRIFT
- Has thanked: 135 times
- Been thanked: 95 times
Forum rank: Отпускари
Здравей,
Кандидатурата ти е копи-пейст от предишната, единствено си сменил часовете. Направил си 2 мнения с общо 11 думи в OFFTOPIC раздела и си пуснал кандидатура.
Това е единственото, което виждам, нито виждам да репортваш, нито да се отличаваш с повече дисциплина, знания и умения.
Казваш, че си на 20 години - добре, чудесно. С тези 4 мнения във форума, нулева активност в Discord групата, не се проявяваш в сървъра как да стане. Добре е, че не си проблемен играч, но това не е достатъчно за полицай.
Това ти е още един минус. Продължаваме, темата ти е в грешен раздел. Пускаш нова копи-пейст кандидатура 4 дни след отхвърлянето на старата ти.
Съветите ги знаеш от миналата си кандидатура, изпълни ги и ще видим. В твой плюс ще е да ми докажеш, че си на 20 години. Направи го в Discord.
Отключвам темата за мнения по нея от екипа, а ти направи всичко възможно да заслужиш поста.
Честита Коледа!
Кандидатурата ти е копи-пейст от предишната, единствено си сменил часовете. Направил си 2 мнения с общо 11 думи в OFFTOPIC раздела и си пуснал кандидатура.
Това е единственото, което виждам, нито виждам да репортваш, нито да се отличаваш с повече дисциплина, знания и умения.
Казваш, че си на 20 години - добре, чудесно. С тези 4 мнения във форума, нулева активност в Discord групата, не се проявяваш в сървъра как да стане. Добре е, че не си проблемен играч, но това не е достатъчно за полицай.
Това ти е още един минус. Продължаваме, темата ти е в грешен раздел. Пускаш нова копи-пейст кандидатура 4 дни след отхвърлянето на старата ти.
Съветите ги знаеш от миналата си кандидатура, изпълни ги и ще видим. В твой плюс ще е да ми докажеш, че си на 20 години. Направи го в Discord.
Отключвам темата за мнения по нея от екипа, а ти направи всичко възможно да заслужиш поста.
Честита Коледа!
- FoX 535
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 25 times
Forum rank: SuperMOD MTA
Здравей noob,
Първото което виждам малко часове, а тази дума граждани от къде е ? Да не сме FiveM. До колкото разбирам не са минали 2 седмици и пак пускаш кандидатура нито си се вслушал в съветите на дикси. Не виждам къде си написал колко часа ще отделяш на ден в сървъра.
От мен имаш НЕ
Първото което виждам малко часове, а тази дума граждани от къде е ? Да не сме FiveM. До колкото разбирам не са минали 2 седмици и пак пускаш кандидатура нито си се вслушал в съветите на дикси. Не виждам къде си написал колко часа ще отделяш на ден в сървъра.
От мен имаш НЕ
- obicham_vlakove
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 17 times
Здравей,
Първо не са минали две седмици от миналата ти кандидатура. Не те виждам много в сървара. Натрупай повече часове и след време пусни пак кандидатура, впечатли екипа и това е, което ще кажа!
От мен имаш НЕ!
Успех!!
Първо не са минали две седмици от миналата ти кандидатура. Не те виждам много в сървара. Натрупай повече часове и след време пусни пак кандидатура, впечатли екипа и това е, което ще кажа!
От мен имаш НЕ!
Успех!!
Бензин - само градинска техника!
- Nurchelqsko
- Been thanked: 6 times
Здравей така не си редовен създаваш проблеми имаш малко часове нямаш никакво желание от мене имаш НЕ! Успех