[ОТХВЪРЛЕН]Кандидатура за пътна помощ - kristiqn

Here we will move the declined applications.

Moderators: Moderator MTA, SuperModerator MTA

Kristiqn
Member
Forum rank: Member

Has thanked: 2 times
Bulgaria

[ОТХВЪРЛЕН]Кандидатура за пътна помощ - kristiqn

Post by Kristiqn »

1. Как се казвате?Кристиян
2. Ник в игра?kristiqn
3. На колко сте години?17
4. Защо искате да станете админ/полицай/медик (посочете какъв искате да станете)?искам да стана пътна помощ. Защото обичам всичко със което са свързани колите.
5. От колко време играете в сървъра и колко време можете да отделяте НА ДЕН?играя от скоро имам 24 часа във сървъра
6. Били ли сте някъде админ/полицай/медик/механик (посочете къде)? Да бил съм полицай във Horizon gaming
7. Дискорд/Стийм за връзка?Разбира се. Дискорд:krisi_BG65#5668 Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198858040445/
8. Как бихте оценили своите английски умения по десетобалната система (1/10)?Бих оценил уменията ми по английски 7/10 :P
Last edited by Dixiklo. DRIFT on Thu Oct 01, 2020 8:39 pm, edited 1 time in total.
NikitoBG
Member
Forum rank: Member

Has thanked: 20 times
Been thanked: 17 times
Bulgaria

Re: Road assistance|пътна помощ

Post by NikitoBG »

Здравей Kristiqn.

Току що беше репортнат че си ползвал тир и си се телепортвал, което не е добре и си нов в сервера!

И за това аз съм ПРОТИВ

Но не се отказвай и приятна игра в сервера :P
Dixiklo server is the best for me
For you?
FoX 2007
Administrator MTA
Forum rank: Administrator MTA

Has thanked: 22 times
Been thanked: 25 times
Bulgaria

Re: Road assistance|пътна помощ

Post by FoX 2007 »

Здравей Кристиян,

Поведението ти е ... няма да коментирам. Мютвам те доста често. Не ми харесва и държанието ти към другите играчи и в "reports" те има доста често това не е добре. Току-що те видяхме в #reports как злоупотребяваш с командата "/gift" и командата вече я няма.

Аз съм ТВЪРДО ПРОТИВ!
1.Лошо поведение
2.Злоупотреба с команда

Едно ще те съветвам - оправи си поведението и не се възползвай от командите. Ако продължаваш така никога няма да влезеш в екипа/работата ;)

Следващия път УСПЕХ!:)
Image
Dixiklo. DRIFT
Отпускари
Forum rank: Отпускари

Has thanked: 134 times
Been thanked: 95 times
Bulgaria

Re: Кандидатура за пътна помощ - kristiqn

Post by Dixiklo. DRIFT »

Здравей @Kristiqn,

Както виждаш, колегите горе са си изказали мнението, при това виждам и доказателства в Discord групата. Другото, което искам да ти кажа е, че тук не се издигат хората, които лъжат - далеч не си на 17 години, не се притеснявай - няма възрастова граница в тази верига, достатъчно е да си сериозен и да заслужаваш шанса. Ако поразгледаш наляво и надясно ще видиш, че има и хора под 13 години тук. ;)

Съветвам те драстично да си поправиш държанието и да спреш да нарушаваш правилата, ако искаш да се докажеш тук.
Съвети, в които да се слушаш, ако искаш да влезеш в екипа някой ден:
  • Бъди активен и редовен в сървъра
  • Докладвай нарушителите във форума или дискорд групата
  • Прави мнения във форума и викай приятели, забавлявай се
Сега ще ти кажа каква е моята теза - вероятно си разбрал, че постъпките ти не са прикрити и със старание всичко може да се разбере, има логове, има и хора, които ги гледаме - няма скрито покрито. Сега като не те приемем, гледай да не се агресираш и да си заслужаваш бана, а след това да ни плюеш из групите и не знам си къде, както ми се съобщава, че го правят други. Не допускай тази грешка, вярвам че може да се получи нещо от теб. Вярвам че си избрал правилната професия, бъди коректен и ще я получиш.

Тази кандидатура е ОТХВЪРЛЕНА, надявам се да не се откажеш, а да се мотивираш, да изпълниш съветите и да се докажеш.

Нова кандидатура можеш да пуснеш след 20 дни, през това време гледай да направиш добро впечатление на екипа, да не нарушаваш правилата и да изпълниш съветите по-горе.

Пожелавам ти приятна игра в сървърите на DIXIKLO-Servers, не се издънвай! Успех. ;)
Image
Locked Locked

Return to “Отхвърлени кандидатури”