[ОТХВЪРЛЕН]police
Moderators: Moderator MTA, SuperModerator MTA
[ОТХВЪРЛЕН]police
Здравейте, казвам се Георги от Хасково и съм на 14 години в сървара съм мисля че от около почти 2 седмици въпреки че съм от скоро аз съм редовен и виждам много нередности в града. Моят nickname е Turbo-sad знам правилата на сървара. Искам да стана полицай за да помагам на гражданите и да бъде полезен на всеки с каквото мога добър шофюр съм отнасям се добре с хората няма да ви лъжа че понякога избухвам но няма да се случва повече познавам града доста добре с англиски съм горе долу добре и ще се справям в началото може да съм малко притеснен. Аз съм доста добър стрелец и знам също че оръжието на полицай се използва при крайни случаи. Обичам тази игра и ще бъда много щаслив ако стана полицай. Аз съм вътре в дискорд сървара но за всеки случай ето го отново Turbo_Sad #6129. Не съм бил преди полицай или медик по скалата за колко добре знаем англиски бих се оценил на 7 и половина.
- Dixiklo. DRIFT
- Has thanked: 135 times
- Been thanked: 95 times
Forum rank: Отпускари
Re: police
Привет,
Кандидатурата ти НЕ убеди екипа ни и поради тази причина си ОТХВЪРЛЕН. Нова кандидатура можеш да пуснеш след 2 седмици.
През това време е силно препоръчително да си направил добро впечатление на практикантите на дадената фракция/фирма и да си се доказал пред екипа.
Ще си позволя да ти дам няколко съвета,
Кандидатурата ти НЕ убеди екипа ни и поради тази причина си ОТХВЪРЛЕН. Нова кандидатура можеш да пуснеш след 2 седмици.
През това време е силно препоръчително да си направил добро впечатление на практикантите на дадената фракция/фирма и да си се доказал пред екипа.
Ще си позволя да ти дам няколко съвета,
- Бъди активен и редовен в сървъра
- Докладвай нарушителите във форума или дискорд групата
- Организирай събори в #meetings (Discord групата)
- Прави мнения във форума и викай приятели, забавлявай се
ОТХВЪРЛЕН