[ПРИЕТ]Кандидатура за Чат-Контрол !

Here we will move the approved applications.

Moderators: Moderator MTA, SuperModerator MTA

Rendeto
VIP
Forum rank: VIP
Has thanked: 6 times
Been thanked: 7 times
Bulgaria

[ПРИЕТ]Кандидатура за Чат-Контрол !

Post by Rendeto »

Казвам се Иван
на 14 години
от град Русе
Искъм да стана ''Чат-Контролер'', понеже забелязвам, че доста хора от сървъра. Не са прочели, правилата на сървъра!
И виждам как хората злоупотребяват, с тези правила... цитирам:1. Забранено е да блъскате, тролвате, закачате, или да пречите на играчите. Забранени са също и хаковете!
8. Спамът е забранен.
Забранено е да се представяме, за полицай/админ/медик и т.н.
Също е забранено, псуването по войс чата или в чата!
Според мен, съм достоен за този пост! Понеже... винаги правя забележки, ако хакват дрифт, или използват забранени настройки, репортвам!
Също, хора от екипа ми имат доверие... като, понякога ми казват, да наблюдавам хората как се държът!
МОЛЯ! Ако някой, от играчите в сървъра, чете това! Моля, прочетете си правилата! И ги спазвайте!
Имам към 160 изиграни часа!
Ник, в играта ми е: Rendeto
Също, осъзнавам че ако злоупотребя с правата си, ще има огромни санкции, и ''да'' приемам ги!
Дискорда ми е: Rendeto#2537
Също така... благодаря за обърнатото, внимание, към мен! Това го оценявам! :) :) ;)
Лек ден! ;)
justbogi
VIP
Forum rank: VIP
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times
Bulgaria

Re: Кандидатура за Чат-Контрол !

Post by justbogi »

Човека е сериозен, не създава излишни напрежения по време на игра, даже напротив, ако може гледа да ги разрешава като помага по някакъв начин. Лично аз нямам нищо против да се присъедини и да помага :)
Image
eroBG
Administrator
Forum rank: Administrator
Has thanked: 21 times
Been thanked: 30 times
Bulgaria

Post by eroBG »

Държиш се добре, спазваш правила и си сериозен.Също и активността ти е висока.Не си създавал никакви проблеми.
Според мен трябва да ти дадем шанс.
KuBu T3A^
Administrator
Forum rank: Administrator

Has thanked: 2 times
Been thanked: 4 times
Bulgaria

Post by KuBu T3A^ »

Благодаря ти за молбата, мисля че ще се справиш с възложените задачи за напред, но възрастта ме притеснява. Ако разбира се се чувстваш готов съм склонен да кажа че и моето мнение е положително!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Dixiklo. DRIFT
Отпускари
Forum rank: Отпускари

Has thanked: 134 times
Been thanked: 95 times
Bulgaria

Post by Dixiklo. DRIFT »

Здравей,

Доста мислихме и решихме да ти дадем шанс, от който искаме да се възползваш максимално и да не се проваляш. Също така поработи върху пунктуацията си и по-точно запетаите - къде трябва и къде не трябва да се слагат.

Свържи се с мен по Discord, за да се разберем.

Добре дошъл в екипа на DIXIKLO-Servers.
ПРИЕТКандидатурата е ОДОБРЕНА.
Image
Locked Locked

Return to “Одобрени кандидатури”