Кандидатура за Super Moderator - s7an1slav0v

Do you want to be in the staff as an Officer, Medic or Mechanic? Apply here.
Also, do you want to be a Moderator? Apply here.

Moderators: Administrator MTA, Moderator MTA, SuperModerator MTA

s7an1slav0v
Moderator MTA
Forum rank: Moderator MTA

Been thanked: 2 times
Bulgaria

Кандидатура за Super Moderator - s7an1slav0v

Post by s7an1slav0v »

1. Как се казвате? - Виктор
2. Вашият ник в сървъра? - s7an1slav0v
3. На колко години сте? - 17
4. За коя длъжност кандидатствате и защо? - Кандидатствам за длъжността супер модератор в МТА сървъра, защото вярвам, че моят опит и умения в модерацията ще помогнат за създаването на безопасна и приятна игрова среда. Имам добри комуникационни умения и способност да разрешавам конфликти, което ми позволява да осигуря справедливо и позитивно преживяване за всички играчи. Стремя се да бъда активен и отговорен в подкрепата на общността, като помагам за спазването на правилата и насърчавам уважението между потребителите.

Моят интерес към позицията на супер модератор произтича от “дългогодишния” ми опит от другите позиции през тези 4 години. Натрупал съм ценен опит в различни аспекти на модерацията – от решаване на конфликти до следене за спазването на правилата и насърчаване на позитивно поведение сред играчите. Разбирам колко е важно за една игрова общност да има отговорни и обективни модератори, които да могат бързо и справедливо да се справят с всякакви ситуации.

Благодаря за вниманието 8-)

5. От колко време играете в сървъра и колко време можете да отделяте НА ДЕН? - август месец правя 4 години! Имам 1600+ часове изиграни.
6. Имате ли предишен опит (посочете къде)? - Бил съм Пътна помощ, чат контрол, а в момента съм Полицай и Модератор във вашият сървър!
7. Дискорд/Имейл за връзка? - s7an1slavov
8. Как бихте оценили своите английски умения по десетобалната система (1/10)? - 5/10
Image

Return to “Кандидатури || Applications”