1. Как се казвате? - Stavry Gaidev
2. Вашият ник в сървъра? - Didaka
3. На колко години сте? - 17
4. За коя длъжност кандидатствате и защо? - Бих искал да бъда част от екипа на медиците, защото много често хората претърпяват катастрофи и повечето пъти пътното платно е блокирано което може да доведе до други катастрофи от личен опит знам, че да чакаш 50 секунди може да бъде доста досадно особено ако не шофираш перфектно и някой знак се изпречи на пътя. Искам да бъда медик за да помагам на тези хора които са претърпели катастрофа за да може те бързо да са на крака и да могат да се насладят на играта!
5. От колко време играете в сървъра и колко време можете да отделяте НА ДЕН? - Играч съм от 3 години и мога да отделя около 2 часа на ден за игра в сървъра.
6. Имате ли предишен опит (посочете къде)? - Бях за кратко в екипа на пътна помощ.
7. Дискорд/Имейл за връзка? - #Didaka2547 в дискорд
8. Как бихте оценили своите английски умения по десетобалната система (1/10)? - 7.25/10
[ПРИЕТ]Кандидатура за медик
Moderators: Moderator MTA, SuperModerator MTA
- D1NK0 GTI
- Been thanked: 4 times

Forum rank: SuperMOD MTA
Re: Кандидатура за медик
Здрасти Дака,
Добро момче си, мисля че ще се справиш с длъжността.
Вярвам в теб, като беше пътна си вършеше работата.
От мен имаш ЗА!
Добро момче си, мисля че ще се справиш с длъжността.
Вярвам в теб, като беше пътна си вършеше работата.
От мен имаш ЗА!

-

Forum rank: Moderator MTA
Re: Кандидатура за медик
Здравей, Диде!
От много време цъкаш в сървъра и се знаем много добре и знам, че си стабилен и няма да имаме проблем с теб.
От мен имаш едно голямо ЗА!!!
От много време цъкаш в сървъра и се знаем много добре и знам, че си стабилен и няма да имаме проблем с теб.
От мен имаш едно голямо ЗА!!!