Кандидатура за Полицай в servera на DIXIKLO

Тук е цялата помия на форума. || Here is all the rubbish in the forum.

Moderators: Moderator MTA, SuperModerator MTA

THEzefirFREAK
Member
Forum rank: Member
Bulgaria

Кандидатура за Полицай в servera на DIXIKLO

Post by THEzefirFREAK »

Здравей казвам се Зефир или по-точно в сървара THEzefirFREAK на 16 години съм. Искам да стана полицай 1-защото ми изглежда отговорна работа в която се виждам. Добър съм в Английския език и комуникирам добре Английския ми е 8-9от 10. нямам опит, но съм прочел и запознал с правилата
DISCORD-zefir2005#9366
THEzefirFREAK
Member
Forum rank: Member
Bulgaria

Re: Кандидатура за Полицай в servera на DIXIKLO

Post by THEzefirFREAK »

Имаш ли добри комуникативни умения?- Да комуникирам добре
Прочел ли си и запознат ли си с ТАЗИ тема?- да прочел съм и дори ще прочета отново
Ако злоупотребиш с правата си ще получиш глоба 15 000 000$, както и бан от сървъра за 1 седмица. Приемаш ли?-приемам все пак това е да си отговорност
Можеш ли да шофираш добре и да стреляш?-мога да шофирам добре, но не съм много добър в стрелянето
Dixiklo. DRIFT
Отпускари
Forum rank: Отпускари

Has thanked: 134 times
Been thanked: 95 times
Bulgaria

Re: Кандидатура за Полицай в servera на DIXIKLO

Post by Dixiklo. DRIFT »

Виждам, че имаш проблеми с пускането на кандидатурата си. Като за начало, тези въпроси както и писането на есе ги питам ако имам нужда от тях, т.е ако не си ми вдъхнал достатъчно доверие и един вид ти давам шанс да се докажеш в пъти по-лесен начин.
Кандидатурата ти не е по образец, предлагам ти да поиграеш още известно време, да научиш сървъра, форума и министерствените заповеди, както и всичко нужно относно сървъра и да пробваш пак. В момента ти е рано за полицай. Но не се отказвай. :)

Тази тема отива в коша.
Image
Locked Locked

Return to “Кошче || Recycle Bin”