Образец:
1. Как се казвате?георги валентинов филипов
2. Ник в игра?Just_Gosho
3. На колко сте години?13
4. Защо искате да станете админ/полицай/медик (посочете какъв искате да станете)?искам да стана медик да помагам на хората и като влизам с сървара не само да бездействам
5. От колко време играете в сървъра и колко време можете да отделяте НА ДЕН?играя от месец имам в момента ъочно 66 часа и многа да играя по 3 4 часа
6. Били ли сте някъде админ/полицай/медик/механик (посочете къде)?Не то аз играя само в вашия сървър
7. Дискорд/Стийм за връзка?Just_Gosho#8622
8. Как бихте оценили своите английски умения по десетобалната система (1/10)?05
[ОТХВЪРЛЕН]Кандидатура за медик.
Moderators: Moderator MTA, SuperModerator MTA
- Dixiklo. DRIFT
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 95 times

Forum rank: Отпускари
Re: Кандидатура за медик.
Здравей,
Благодаря ти за кандидатурата, но твърдиш, че цъкаш в сървъра от месец, но не съм те виждал много често в сървъра. Постарай се, бъди коректен и можем да ти дадем шанс.
Съвети, в които да се слушаш, ако искаш да влезеш в екипа някой ден:
Успех!
Благодаря ти за кандидатурата, но твърдиш, че цъкаш в сървъра от месец, но не съм те виждал много често в сървъра. Постарай се, бъди коректен и можем да ти дадем шанс.

Съвети, в които да се слушаш, ако искаш да влезеш в екипа някой ден:
- Бъди активен и редовен в сървъра
- Докладвай нарушителите във форума или дискорд групата
- Организирай събори в #meetings (Discord групата) - https://discord.com/invite/S7TsXTV
- Прави мнения във форума и викай приятели, забавлявай се
Успех!
- Maik2332
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 22 times

Forum rank: Member
Здравей, Аз лично помня че съм те мютвал доста често, не те виждам в сървъра.(за момента). Не си ми направил впечатление за нещо, нито за нещо свързано с професията(медик) и съмм 50/50, но по към [ПРОТИВ]... Успех!
- obicham_vlakove
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 17 times

Forum rank: Member
Здравей Гошо,
Аз лично съм те мютвал доста пъти още като започнах работа, отначало обиждаше, блъскаше и т.н. Аз съм по-склонен да натрупаш малко доверие към играчите и когато решиш, че си готов да се кандидатираш пак!
От мен имаш ПРОТИВ
Успех!!!

Аз лично съм те мютвал доста пъти още като започнах работа, отначало обиждаше, блъскаше и т.н. Аз съм по-склонен да натрупаш малко доверие към играчите и когато решиш, че си готов да се кандидатираш пак!
От мен имаш ПРОТИВ
Успех!!!

Бензин - само градинска техника! 

- FoX 2007
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 25 times

Forum rank: Administrator MTA
Здравей Гошо,
Доста рядко съм те виждал в сървъра по-горе от колегите разбирам, че имаш нулева дисциплина бил си и мютван напра'о чалга от мют е падало нито, че си впечатлил екипа. Когато съм те виждал в съвръра не съм забелязал да обиждаш. Не знам просто...
дъската ми клони 50/50.
От мен имаш твърдо ПРОТИВ.
Съжалявам.
Успех следващия път!
Доста рядко съм те виждал в сървъра по-горе от колегите разбирам, че имаш нулева дисциплина бил си и мютван напра'о чалга от мют е падало нито, че си впечатлил екипа. Когато съм те виждал в съвръра не съм забелязал да обиждаш. Не знам просто...
дъската ми клони 50/50.
От мен имаш твърдо ПРОТИВ.
Съжалявам.
Успех следващия път!

- Dixiklo. DRIFT
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 95 times

Forum rank: Отпускари
Кандидатурата не убеди екипът на DIXIKLO-Servers и поради тази причина, кандидатът е отхвърлен. Нова кандидатура може да пусне след 2 седмици.