3. На колко сте години? 13 г. 2007 год.
4. Защо искате да станете админ/полицай/медик (посочете какъв искате да станете)? Искам да стана полицай
5. От колко време играете в сървъра? Всеки ден отделям по 5-6 часа, общо имам 123 часа 6. Били ли сте някъде админ/полицай/медик/механик (посочете къде)? Не съм бил на никакъв пост до сега и искам да пробвам какво е. 7. Дискорд/Стийм за връзка? Faze_Dark#3483 8. Как бихте оценили своите английски умения по десетобалната система (1/10)? (6/10)
Здравейте! Моето име е Румен на 13 години съм. Искам да стана полицай за да помагам на новите членове на сървара да се развиват и по-нататък да не правят нарушават правилата(F9) на сървара. Повечето от хората, които са нови хукват да играят без да са прочели правилника и няма кой да ги спре, когато staff не е в сървара! В моето изиграно време се научих играчите да не се карат и да се сприятеляват. Повечето хора от сървара ме познават. Запознат съм с правилата на сървара и ги спазвам стриктно, гарантирам ви, че съм сериозен играч! Знам добре езика английски и мога да упътя чуждестранен играч за правила и т.м подобни. Когато имам свободно време споделям мнения и качвам сбирки в #meetings. Надявам се да бъда приет в екипа на полицаите за да бъда полезен и там!
Благодаря за отделеното време!