Казвам си Велико.
На 15(почти 16).
От Силистра.
Име в играта: [TS]TriBall
Имам 286 часа в сървъра.
Обещавам да съм редовен.И няма да съм афк по време на работа!!!
Ще съм добър към всички играчи и към стафа.
ОБЕЩАВАМ!!!!
[ОТХВЪРЛЕН]Кандидатура за медик в МТА сървъра!
Moderators: Moderator MTA, SuperModerator MTA
Re: Кандидатура за медик в МТА сървъра!
Ако не се лъжа, ти си бил първия медик в сървъра!?
Знам че си правил доста глупости и продължаваш да правиш! Цитиръм: скамваш, влизаш в конфликти с играчи, играеш с фейк профил с който се представяш за човек от другия пол! Също знам че си давал хеал безплатно! Аз съм редовно в сървъра и ще те наблюдавам как се държиш с играчите, дали спазваш правилата и т.н.
В момента съм 50/50, понеже сме много малко медици и ни трябват още попълнения!
Прочети си правилата!
Бъди дружелюбен с другите играчи!
Късмет!

Знам че си правил доста глупости и продължаваш да правиш! Цитиръм: скамваш, влизаш в конфликти с играчи, играеш с фейк профил с който се представяш за човек от другия пол! Също знам че си давал хеал безплатно! Аз съм редовно в сървъра и ще те наблюдавам как се държиш с играчите, дали спазваш правилата и т.н.
В момента съм 50/50, понеже сме много малко медици и ни трябват още попълнения!
Прочети си правилата!
Бъди дружелюбен с другите играчи!
Късмет!

Не съм скамвал....мен ме скамнаха един път за 14м , но беше преди 2 , 3 месеца...Не съм играл от фейк проф...не съм бил първия медик в сървъра , а petarbg беше първият!!!
Last edited by Dixiklo. DRIFT on Mon May 04, 2020 4:00 pm, edited 1 time in total.
Reason: Не пиши по кандидатурата си, освен ако не ти е зададен въпрос. Също така не ми харесва как лъжеш с ника ти "lora"
Reason: Не пиши по кандидатурата си, освен ако не ти е зададен въпрос. Също така не ми харесва как лъжеш с ника ти "lora"
- Dixiklo. DRIFT
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 95 times

Forum rank: Отпускари
Направи мнения във форума, бъди редовен и добър играч в сървъра, прави конвои в дискорд групата и се докажи отново. След като изпълниш всички тези изисквания тогава очаквай още един шанс за изява.
Искам да се изяснят разногласията.
Искам да се изяснят разногласията.