[ОТХВЪРЛЕН]Кандидатура за полицай
Moderators: Moderator MTA, SuperModerator MTA
[ОТХВЪРЛЕН]Кандидатура за полицай
Аз се казвам Александър на 14 години съм от град Видин играя от 65 часа и искам да стана полицай ,за да помагам на гражданите и на колегите и на постоянно новите играчи и да има ред ,защотото като няма полицаи всеки започва да си прави каквото си поиска и както гледам има много нарушители които не са наясно със нещатата ,ако има напечени ситуации да ги разрешавам.Имам опит като полицай знам кое как и кога да се направи.Бил съм полицай във много други сървъри и знам как стоят нещатата имал съм много мои сървъри и съм нясно със нещата.Гарантирам за себе си ,че ще бъда много сериозен и ще се справя със задълженията си към мен няма да злоупотребявам със правата си които имам и няма да се лигавя или да правя излишни неща.Започнах много да се занимавам със МТА имал съм много мои сървъри и форум на определен сървър занимавам се и със CS правил съм много сървъри и форуми ,но най вече се занимавам със MTA.Имам добри комуникативни умения мога да шофирам и да стрелям добър съм в това. :).Английския горе долу го владея и мисля ,че ще се справя. Добре се държа с хората и даже помагам на хората и на новите играчи които влизат в сървъра със каквото мога помагам адекватен съм наясно съм с нещата бих се радвал да стана част от екипа и да помагам със каквото мога играят в сървара на МТА правил съм сървъри в Мта Roleplay,Руски сървъри съм имал и още много с гта 5 се занимавамсе и там правя доста сървъри Roleplay и още други.Но повечето както споменах се занимавам с МТА. И бих искал да стана част от екипа наясно съм с нещата както казах и ще се справя независимо какви задължения които имам към мен.Моята оценка която бих дал за английския 8/10 там някъде. и мисля , че ще бъда полезен
Re: Кандидатура за полицай
Аз искам да стана полицаии защото са малко и аз ще влизам поне по един път на ден
в сървара. И искам да знам колко пари са глобите !
в сървара. И искам да знам колко пари са глобите !
Last edited by Dixiklo. DRIFT on Tue Apr 28, 2020 11:51 am, edited 2 times in total.
Reason: Ненужно мнение/коментар. Следващият път +1 Предупреждение!
Reason: Ненужно мнение/коментар. Следващият път +1 Предупреждение!