1. Как се казвате? Радостин
2. Ник в игра? Radko
3. На колко сте години? На 16 от Бързия
4. Защо искате да станете админ/полицай/медик (посочете какъв искате да станете)? Искам да бъда полицай!
5. От колко време играете в сървъра и колко време можете да отделяте НА ДЕН? 132 часа/ ако е събота или неделя мога почти цял ден а през седмицата 3-4 часа на ден.
6. Били ли сте някъде админ/полицай/медик/механик (посочете къде)?Никога не съм бил и реших да пробвам да стана част от екипа!
7. Дискорд/Стийм за връзка? Discord: Radko#0927
8. Как бихте оценили своите английски умения по десетобалната система (1/10) 8/10
[ОТХВЪРЛЕН]Кандидатура за полицай на Radko
Moderators: Moderator MTA, SuperModerator MTA
- Dixiklo. DRIFT
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 95 times

Forum rank: Отпускари
Re: Кандидатура за полицай на Radko
Не са минали 2 седмици от предишната ти кандидатура, нито си изпълнил съветите, а се кандидатираш ОТНОВО за полицай след скорошния си опит за подкуп - ЗАЩО? 

- Tdklxoxo
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 5 times

Forum rank: Member
Re: Кандидатура за полицай на Radko
Здравей, @Radko
Днес (26.10) бях във сървъра и ти не спря да ми спамиш и да ме караш да ти отговоря на кандидатурата.
Казах ти там казвам ти и сега това е забранено да караш някой член от екипа да ти дава позитивно мнение или негативно което съм сигурен че не искаш.
Аз ти давам твърдо ПРОТИВ
Не се отказвай!
Днес (26.10) бях във сървъра и ти не спря да ми спамиш и да ме караш да ти отговоря на кандидатурата.
Казах ти там казвам ти и сега това е забранено да караш някой член от екипа да ти дава позитивно мнение или негативно което съм сигурен че не искаш.
Аз ти давам твърдо ПРОТИВ
Не се отказвай!