Казвам се Велико Петков.
На 15. От Силистра.
Играя в сървъра от 228часа!
Не съм бил никога Админ или нещо такова!
Искам да работя полицай , защото баща ми е бил и много ме радваше , да патрулирам с него из града и селата!!!Всеки полицай ме кефи като изцяло полицейската работа ме влече много повече от другите!Така че искам от все сърце да работя полицай...Обещавам да съм най-активният полицай в сървъра!!!
ДОПУСКАХ ГРЕШКИ КАТО МЕДИК , НО АКО ЗАПОЧНА ПОЛИЦАЙ ЩЕ СЕ СТЕГНА МНОГО ЯКО!!!ОБЕЩАВЯМ!!!
[ОТХВЪРЛЕН]Кандидатура за Полицай в МТА сървъра!
Moderators: Moderator MTA, SuperModerator MTA
- Dixiklo. DRIFT
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 95 times

Forum rank: Отпускари
Re: Кандидатура за Полицай в МТА сървъра!
Натисни тук.
Преди 2 дни беше уволнен заради нарушаване на правилата и днес искаш да станеш полицай? Трябва да се докажеш отново, да спечелиш доверието на екипа и тогава да мислиш за тази професия. На този етап - против. Препоръчвам ти ако тази кандидатура не ти бъде одобрена да опиташ отново поне след месец.
Преди 2 дни беше уволнен заради нарушаване на правилата и днес искаш да станеш полицай? Трябва да се докажеш отново, да спечелиш доверието на екипа и тогава да мислиш за тази професия. На този етап - против. Препоръчвам ти ако тази кандидатура не ти бъде одобрена да опиташ отново поне след месец.

Re: Кандидатура за Полицай в МТА сървъра!
Здравей , доста се чудех дали те приема, но заради предишните ти провинения, които си правил в сървъра не съм все още сигурен, че ще си се променил.Това, което знам е, че си много избухлив играч,склонен си към нарушаването на правилата.Искам през следващите 20 дни да ми покажеш, че можеш да се промениш и ще ти бъде дадено шанс.