[ОТХВЪРЛЕН]Кандидатура за CS16 Bhop Only

Here we will move the declined applications.

Moderators: Moderator MTA, SuperModerator MTA

s1lata
Member
Forum rank: Member

Has thanked: 2 times
Bulgaria

[ОТХВЪРЛЕН]Кандидатура за CS16 Bhop Only

Post by s1lata »

Здравейте драги съфорумци. Казвам се Георги, живея в град Пловдив и съм на 23г. Играя counter-strike може би от 2004 насам със няколко прекъсвания, като съм бил Администратор в (alfa-public,triki-cs), но нека не говорим за това, защото ми става гадно.. обзема ме носталгия :(
Ако мога да споделя, че съм имал общ проект: Black-Gaming (не много отдавна) и мой личен: N1-Gaming в далечната 2014-2015 (не съм сигурен вече). Та както вече може би стана ясно.. имам си "некво" понятие от amxx comands и направата на някой видове модове/сървъри. Стига толкова за мен, нека Ви обясня защо искам да стана Администратор в bhop сървъра. :)
Много ми хареса от страна на мод, влизат читави и прилично държащи се момчета които играят тихо,НО..
има едни "дечковци" които влизат и почти не играят, спамят по чата,говорят по микрофона и се обиждат по между си и правят дразги с другите играчи. SILATA NA EDNA LEGENDA Се пиша в играта, няма да лъжа не съм бил редовен в сървъра и поради тази причина няма да поставя линк от gametracker.

Бланка:
1. Как се казвате и какъв е никнейма ви в играта (SILATA NA EDNA LEGENDA)
2. На колко сте (23г.)
3. Откъде сте (гр.Пловдив)
4. Защо искате да станете админ? (Мисля, че бях ясен с по-горе написаното.)
5. Били ли сте някъде другаде админ (ако да - къде) (посочих по-горе)
6. Дискорд за връзка (имате го)

Реших малко повечко да се обяснявам в кандидатурата, защото разгледах други стари кандидатури на момчета които им задавате подобни въпроси. Ако съм прекалил моля да бъда извинен. :P
Dixiklo. DRIFT
Отпускари
Forum rank: Отпускари

Has thanked: 134 times
Been thanked: 95 times
Bulgaria

Re: Кандидатура за CS16 Bhop Only

Post by Dixiklo. DRIFT »

Не си влизал от повече от седмица в сървъра, не съм те виждал, не виждам и желанието ти за админ там. Препоръчвам ти да си вдигнеш активността и да покажеш, че заслужаваш поста, а след това да очакваш шанс. :)

Нещото, което ми харесва в теб, е че си изчерпателен и активен във форума, което е в твой плюс, но не забравяй и за активността в дадения сървър.
Решението на тази кандидатура го оставям на отговорника на сървъра @q2k този път, очаквам и гласовете на администраторите.

Не се отказвай!
Image
Ivss Jumper
Server Admin
Forum rank: Server Admin

Has thanked: 33 times
Been thanked: 23 times
Bulgaria

Post by Ivss Jumper »

Пусни му един тест период без да му казваш за колко време. Ако се издъни го махаш, ако не остава. Нека се пробва момчето, ако ме дразни ще ти кажа :lol: (шегувам се). Аз съм ЗА <3
q2k
VIP
Forum rank: VIP
Been thanked: 6 times
Bulgaria

Post by q2k »

Никаква активност, никаква заинтересованост. Само с думи, обяснения и обещания няма как да стане.

Отхвърлен!
Ever Tried. Ever Failed. No Matter. Try Again. Fail Again. Fail Better.

Image
Locked Locked

Return to “Отхвърлени кандидатури”