2. Ник в игра?zakxf
3. На колко сте години?16години от Велинград
4. Защо искате да станете админ/полицай/медик (посочете какъв искате да станете)?Искам да стана полицай
5. От колко време играете в сървъра и колко време можете да отделяте НА ДЕН?Играя от 20 дни и имам 105 часа мога да отделям по 4-5часа даже и повече!
6. Били ли сте някъде админ/полицай/медик/механик (посочете къде)?Никога не съм бил,затова реших да опитам какво е

7. Дискорд/Стийм за връзка?zakxf#6830
8. Как бихте оценили своите английски умения по десетобалната система (1/10)8-10 завършвам тази година остатъка ниво на английски в момента B2!
Името ми е Мехмед на 16 години от Велинград,кандидатирам се за полицай.Искам да помагам на новите да се развият като не нарушават правилата на сървъра и не cheat-ват,също така ще помагам на колегите си и като цяло на всеки от стаффа в нужда.Запознат съм с правилата на сървара и правилата на полицаите,в началото имах грубо отношение към един от екипа,но сега сме приятели гледам да помагам на сървара с каквото мога правя meetings да зарибявам хората да играят.
Знам много добре английски език,и ако дойде чужденец мога да му помогна,имам добро познание от играта играя от 5 годишен гледам да съм редовен,доста от играчите ме познават гледам да имам към всеки добро отношение,ако има нередност пускам в дискорд channel-а Report.Много се надявам да бъда приет,ще бъда полезен с каквото мога!
Мерси за отделеното време!
Поздрави zakxf!