[ПРИЕТ]Кандидатура за Чат-контрол

Here we will move the approved applications.

Moderators: Moderator MTA, SuperModerator MTA

Rendeto
VIP
Forum rank: VIP
Has thanked: 6 times
Been thanked: 7 times
Bulgaria

[ПРИЕТ]Кандидатура за Чат-контрол

Post by Rendeto »

Казвам се Иван
на 14 години
от град Русе
Искъм да стана ''Чат-Контролер'', понеже забелязвам, че доста хора от сървъра. Не са прочели, правилата на сървъра!
И виждам как хората злоупотребяват, с тези правила... цитирам:1. Забранено е да блъскате, тролвате, закачате, или да пречите на играчите.
8. Спамът е забранен.
Също е забранено, псуването в чата!
Според мен, съм достоен за този пост! Понеже... винаги правя забележки, ако хакват дрифт, или използват забранени настройки, репортвам! И преди съм бил чат-контрол, и знам като цяло каква е работата ми и какви са санкциите ако наруша правилата!
Също, хора от екипа ми имат доверие... като, понякога ми казват, да наблюдавам хората как се държът!
МОЛЯ! Ако някой, от играчите в сървъра, чете това! Моля, прочетете си правилата! И ги спазвайте!
Имам 325 изиграни часа!
Ник, в играта ми е: Rendeto
Дискорда ми е: Rendeto#2537
Също така... благодаря за обърнатото внимание!
Лек ден! ;)
tonkata
Member
Forum rank: Member
Has thanked: 22 times
Been thanked: 26 times
Bulgaria

Re: Кандидатура за Чат-контрол

Post by tonkata »

Преди си бил на този пост и не си злоупотребявал с правата си, полицай си при това, имам ти доверие, аз съм ЗА!
eroBG
Administrator
Forum rank: Administrator
Has thanked: 21 times
Been thanked: 30 times
Bulgaria

Post by eroBG »

Бил си и преди чат контрол, така че знаеш правилата. В последно време започна играеш редовно. Аз съм ЗА!
Vanko25
Member
Forum rank: Member
Has thanked: 2 times
Been thanked: 36 times
Bulgaria

Post by Vanko25 »

Преди беше на този пост! Съгласен съм с другите. ЗА !!!
Dixiklo. DRIFT
Отпускари
Forum rank: Отпускари

Has thanked: 134 times
Been thanked: 95 times
Bulgaria

Post by Dixiklo. DRIFT »

Ренде,

Извинил съм те в полицията, че си бил в друг град и си нямал възможност да цъкаш, но тази кандидатура за мен не е сериозна - нито имаше добра активност във форума, нито в сървъра, нито в Discord-а, нито нищо.
Малко преди и малко след като я пусна бях очарован, че правеше мнения във форума и се грижеше за профила си тук, но след това се изгуби.

Въпросът е защо си пуснал кандидатурата преди да се върнеш у вас и да покажеш желанието си - отговорът ти е "Не ми се занимаваше да я пиша после". Това достоен отговор ли е за един член на екипа? За мен - не.

Обаче преди си бил в екипа и се справяше добре, с изключение че накрая активността ти спадна до 0 и игнорираше в Дискорд съобщенията ми, сега не очаквай отново да се издигнеш така лесно в екипа. Трябва да се постараеш и да покажеш, че няма да се повтори.
Да кажем, че откакто се прибра си що-годе редовен и не правиш проблеми, вършиш си работата като полицай - ДОБРЕ!
Минаваш по тъч линията, но да знаеш, че винаги можем да си вземем. ;)
Кандидатурата ти е ПРИЕТА, добре дошъл отново в екипа на DIXIKLO-Servers! Само напред и нагоре!
Свържи се с мен за повече информация!
Image
Locked Locked

Return to “Одобрени кандидатури”