Здравейте, казвам се Иван и съм на 14 години от град Русе. Искам да стана полицай понеже когато вляза в сървъра няма какво да правя, а поне ако съм полицай ще се грижа за сървъра и екипа се нуждае от активни и сериозни играчи! На скоро почнах отново да съм активен в сървъра и всеки ден виждам нови хора, някой от тях не са запознати с правилата в сървъра и мога да помагам на играчите! Много от хората не четат правилата, а направо почват да играят! Постоянно се задават едни и същи въпроси, аз съм готов да помагам на всеки нов член! Надявам се да се присъйдинят още хора към полицейския екип! Гарантирам че съм сериозен играч, който ще си изпълнява задълженията! Като медик и чат-контрол бях много активен и се справях, според мен БЯХ най-добрия медик, също постоянно се грижех за чата и самия сървър да няма караници и разни спорове! Научих много хора как да се държат, помагал съм също така на много хора за подаване на кандидатура в сървъра!
Подпомагал съм на сървъра с донейт, защото олнера и като цяло целия екип се справя много добре, и за да си купя хотел! Ще организирам разни събития (КОГАТО ИМАМ СВОБОДНО ВРЕМЕ)! Играя от доста време в сървъра, около 3 месеца, когато имах задължения бях редовен, сега пак станах редовен! Понеже вече е лято и излизам на вън с приятели на вън и разни други глупости неми оставя попринцип много време за игри! Но за играта специално мога да отделям поне 4 часа на ден, или колкото да си изпълнявам седмичната форма! С доста хора от сървъра се разбирам, най-вече с по-старите и запомнящи играчи, които вече не са толкова редовни! Има доста нови хора с които се запознавам и гледам да сме в отношения с всички хора в сървъра! Ще подпомагам с каквото мога в сървъра! Английски знам от училище и от игри, също така и от филми! Не го знам на голяма степен , но разбирам малко! Надявам се да стана част от екипа! Благодаря за отделеното време!