[ПРИЕТ]Кандидатура за Полицай

Here we will move the approved applications.

Moderators: Moderator MTA, SuperModerator MTA

Rendeto
VIP
Forum rank: VIP
Has thanked: 6 times
Been thanked: 7 times
Bulgaria

[ПРИЕТ]Кандидатура за Полицай

Post by Rendeto »

Казвам се Иван
Ника в играта ми е Rendeto
На 14 години съм
Искъм да стана полицай, защото в свободното си време като вляза в сървъра ми е скучно, и искъм да имам някакво занимание!
Играя от сигурно 3 месеца и имам около 300 часа! Мога да отделям на ден около 4 часа (зависи)
Бил съм медик в DIXIKLO-Servers и във фиве М сървър [ESX] Dayval RP
Дискорда ми е: Rendeto#2537
Оценявам своя английски 6/10 :P
Dixiklo. DRIFT
Отпускари
Forum rank: Отпускари

Has thanked: 134 times
Been thanked: 95 times
Bulgaria

Re: Кандидатура за Полицай

Post by Dixiklo. DRIFT »

Започна скоро отново да играеш в сървъра, нямам нищо против да те взема, но трябва да го заслужиш.

Съвети, в които да се слушаш, за да се получат нещата при теб:
  • Бъди активен и редовен в сървъра
  • Докладвай нарушителите във форума или дискорд групата
  • Прави мнения във форума и викай приятели, забавлявай се

Очаквам есе от теб, много го добре знаеш ;)
Image
tonkata
Member
Forum rank: Member
Has thanked: 22 times
Been thanked: 26 times
Bulgaria

Post by tonkata »

Аз определено съм ЗА, защото Рендето не веднъж се е доказал като добър и културен играч. Също така екипа на полицията има нужда от полицаи, но нека все пак да видим и есето.
Rendeto
VIP
Forum rank: VIP
Has thanked: 6 times
Been thanked: 7 times
Bulgaria

Post by Rendeto »

Здравейте, казвам се Иван и съм на 14 години от град Русе. Искам да стана полицай понеже когато вляза в сървъра няма какво да правя, а поне ако съм полицай ще се грижа за сървъра и екипа се нуждае от активни и сериозни играчи! На скоро почнах отново да съм активен в сървъра и всеки ден виждам нови хора, някой от тях не са запознати с правилата в сървъра и мога да помагам на играчите! Много от хората не четат правилата, а направо почват да играят! Постоянно се задават едни и същи въпроси, аз съм готов да помагам на всеки нов член! Надявам се да се присъйдинят още хора към полицейския екип! Гарантирам че съм сериозен играч, който ще си изпълнява задълженията! Като медик и чат-контрол бях много активен и се справях, според мен БЯХ най-добрия медик, също постоянно се грижех за чата и самия сървър да няма караници и разни спорове! Научих много хора как да се държат, помагал съм също така на много хора за подаване на кандидатура в сървъра!
Подпомагал съм на сървъра с донейт, защото олнера и като цяло целия екип се справя много добре, и за да си купя хотел! Ще организирам разни събития (КОГАТО ИМАМ СВОБОДНО ВРЕМЕ)! Играя от доста време в сървъра, около 3 месеца, когато имах задължения бях редовен, сега пак станах редовен! Понеже вече е лято и излизам на вън с приятели на вън и разни други глупости неми оставя попринцип много време за игри! Но за играта специално мога да отделям поне 4 часа на ден, или колкото да си изпълнявам седмичната форма! С доста хора от сървъра се разбирам, най-вече с по-старите и запомнящи играчи, които вече не са толкова редовни! Има доста нови хора с които се запознавам и гледам да сме в отношения с всички хора в сървъра! Ще подпомагам с каквото мога в сървъра! Английски знам от училище и от игри, също така и от филми! Не го знам на голяма степен , но разбирам малко! Надявам се да стана част от екипа! Благодаря за отделеното време! :D :) :o :xD:
tonkata
Member
Forum rank: Member
Has thanked: 22 times
Been thanked: 26 times
Bulgaria

Post by tonkata »

Заповядай на урок.
Dixiklo. DRIFT
Отпускари
Forum rank: Отпускари

Has thanked: 134 times
Been thanked: 95 times
Bulgaria

Post by Dixiklo. DRIFT »

Урокът е преминат, а кандидатурата е сред приетите. След 1 седмица работа в полицията ще бъде тестът. ;)
Image
Locked Locked

Return to “Одобрени кандидатури”