1. Как се казвате и какъв е никнейма ви в играта? Казвам се Ростислав никнейма ми в игра е BetterThanLynx
2. На колко сте? 19
3. Откъде сте? От Русе
4. Защо искате да станете админ?В днешно време има доста хора,които не са наясно със правилата на сървъра и развалят играта.И до колкото гледам сървъра е нов и бих помогнал с развитието на сървъра и да гледам за нарушители.
5. Били ли сте някъде другаде админ (ако да - къде)? - Да,бил съм админ в Danger-cs.eu,UGC.LT | Dust Only бил съм в още много сървъри ,но другите не ги помня понеже беше преди доста време.
6. Дискорд за връзка? Имам skype: Unstoppable
[ПРИЕТ]Кандидатура за Админ (Rally)
Moderators: Moderator MTA, SuperModerator MTA
- BetterThanLynx
- Been thanked: 6 times

Forum rank: Member
- Dixiklo. DRIFT
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 95 times

Forum rank: Отпускари
Re: Кандидатура за Админ (Rally)
Здравей, благодаря ти за кандидатурата.
Пекан си, активен си във форума, което е плюс за теб, всичко е наред. Единственото, което ми пречи да ти гласувам доверие са изиграните ти минути. Ако си повдигнеш активността може и да те взема, но трябва да се постараеш.
Препоръчвам ти да влезеш в Discord групата ни, за да видиш кога ще има събирания. Доста често ще има.
Имаш ЗА от мен, но винаги можем да си вземем. Повиши си активността!
Пекан си, активен си във форума, което е плюс за теб, всичко е наред. Единственото, което ми пречи да ти гласувам доверие са изиграните ти минути. Ако си повдигнеш активността може и да те взема, но трябва да се постараеш.
Препоръчвам ти да влезеш в Discord групата ни, за да видиш кога ще има събирания. Доста често ще има.

Имаш ЗА от мен, но винаги можем да си вземем. Повиши си активността!

- Ivss Jumper
- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 23 times

Forum rank: Server Admin
Щом е мъж го взимай, и аз съм за

Last edited by Dixiklo. DRIFT on Sun May 31, 2020 5:41 pm, edited 1 time in total.
Reason: Трябва да си админ, за да гласуваш.
Reason: Трябва да си админ, за да гласуваш.
- Dixiklo. DRIFT
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 95 times

Forum rank: Отпускари
Привет,
Кандидатурата ти ни трогна и тя е сред одобрените.
Свържи се с мен на Discord Unstoppablee36#0334 (сега ще ти е нужен, тъй като си приет и трябва да бъдеш вписан и там) и ми прати ник и парола, с които да влезеш в сървъра.
При въпроси също се обръщай към мен в Discord.
Добре Дошъл в екипа на DIXIKLO-Servers!
Поздрави,
D!xiklo.
Кандидатурата ти ни трогна и тя е сред одобрените.
Свържи се с мен на Discord Unstoppablee36#0334 (сега ще ти е нужен, тъй като си приет и трябва да бъдеш вписан и там) и ми прати ник и парола, с които да влезеш в сървъра.
При въпроси също се обръщай към мен в Discord.
Добре Дошъл в екипа на DIXIKLO-Servers!
Поздрави,
D!xiklo.