1. Как се казвате? Антоан
2. Ник в игра? tonkata
3. На колко сте години? 20
4. Защо искате да станете админ/полицай/медик (посочете какъв искате да станете)? Искам да стана полицай, за да помагам на другите полицаи и на другите играчи да спазват правилата.
5. От колко време играете в сървъра? В сървъра играя от два месеца и половина, почти всеки ден по 3-4 часа, понякога и по повече.
6. Били ли сте някъде админ/полицай/медик/механик (посочете къде)? Не, не съм бил.
7. Дискорд/Стийм за връзка? tonkata#1950
8. Как бихте оценили своите английски умения по десетобалната система (1/10)? 6/10
[ПРИЕТ]Кандидатура за полицай
Moderators: Moderator MTA, SuperModerator MTA
- Dixiklo. DRIFT
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 95 times

Forum rank: Отпускари
Re: Кандидатура за полицай
Здравей, благодаря ти за кандидатурата. Отговори ми на следните въпроси:
Съвети, в които да се слушаш, ако искаш да се издигнеш някой ден:
- Имаш ли добри комуникативни умения?
- Прочел ли си и запознат ли си с ТАЗИ тема, както и правилника, наредбите и листа с глобите относно полицията
- Ако злоупотребиш с правата си ще получиш глоба 15 000 000$, както и бан от сървъра за 1 седмица. Приемаш ли?
- Можеш ли да шофираш добре и да стреляш?
При злоупотребяване може да се стигне и до ПЕРМАНЕНТЕН бан.
Също така, искам и да напишеш текст в свободен тип, в който разказваш за себе си и за това с какво ще помогнеш. Примерно:
Ти си по-голям от другите и трябва да напишеш доста по-голямо и смислено есе, за да потвърдим, че си сериозен!
Активността ти е ниска, не съм те виждал много време в сървъра и много избърза с тази кандидатура.Също така, искам и да напишеш текст в свободен тип, в който разказваш за себе си и за това с какво ще помогнеш. Примерно:
И ще те помоля да не копираш моите аргументи.Dixiklo. wrote:Аз се казвам X и съм на X години от град X. Искам да стана полицай, защото ... и гарантирам за себе си, че ще бъда максимално сериозен. Няма да злоупотребя с правата си, добър съм в английския и смятам, че ще се справя.
...

Ти си по-голям от другите и трябва да напишеш доста по-голямо и смислено есе, за да потвърдим, че си сериозен!
Съвети, в които да се слушаш, ако искаш да се издигнеш някой ден:
- Бъди активен и редовен в сървъра
- Докладвай нарушителите във форума или дискорд групата
- Организирай събори в #meetings (Discord групата)
- Прави мнения във форума и викай приятели, забавлявай се
1. Да имам.
2. Запознат съм.
3. Приемам.
4. Мога и двете
Казвам се Антоан и съм на 20 години от град Плевен. Искам да стана полицай, за да помагам на другите полицаи и на нарушителите да спазват правилата. Има доста играчи, които не са нови и знаят правилата, но въпреки това ги нарушават. Предимно това се случва в късните часове, когато играя аз. Пример затова е, когато репортнах Nurchelqsko и Biznesa да чийтват дрифт около 2 часа през нощта. Също ще помагам и на новите граждани да се запознават с правилата и всичко останало в сървъра. Повечето нови играчи не четат правилата, а директно започват да ги нарушават. Ще поддържам реда и дисциплината предимно в късните часове, а понякога и през деня. Гарантирам за себе си, че ще бъда сериозен и че ще се справя със задълженията си. Също гарантирам, че няма да злоупотребявам с дадените ми права или да се лигавя. Вслушах се в съветите ти от предната ми кандидатура и съм доста активен и редовен в сървъра с малко изключение на последната седмица поради лични причини бях намалил влизането в игра. Когато видя, че правилата се нарушават докладвам в дискорт групата. Имам няколко организирани конвоя в #meetings. Викам приятели да играем в сървъра и се забавляваме. Играя МТА от много време, но в този сървър съм от два месеца и много ми хареса, затова искам да стана полицай, за да поддържам доброто ниво. Имам добри комуникативни умения мога да шофирам и да стрелям. Английския ми е на средно ниво, но долу горе се справям. Бих се радвал да стана част от полицейския екип и да помагам с каквото мога. Каня всички мои приятели да се включват в сървъра. Почти всяка вечер с един приятел играем по 3-4 часа. Имам доста познати в сървъра, с които се разбираме много добре. Благодарение на един от медиците успях да пусна кандидатура. Неговия ник в играта е Rendeto. Не се познаваме лично, но ни свързва играта и чувството да помагаме на гражданите да се държат по културно и възпитано. Надявам се да бъда приет и да помагам с каквото мога.
Поздрави, tonkata
2. Запознат съм.
3. Приемам.
4. Мога и двете
Казвам се Антоан и съм на 20 години от град Плевен. Искам да стана полицай, за да помагам на другите полицаи и на нарушителите да спазват правилата. Има доста играчи, които не са нови и знаят правилата, но въпреки това ги нарушават. Предимно това се случва в късните часове, когато играя аз. Пример затова е, когато репортнах Nurchelqsko и Biznesa да чийтват дрифт около 2 часа през нощта. Също ще помагам и на новите граждани да се запознават с правилата и всичко останало в сървъра. Повечето нови играчи не четат правилата, а директно започват да ги нарушават. Ще поддържам реда и дисциплината предимно в късните часове, а понякога и през деня. Гарантирам за себе си, че ще бъда сериозен и че ще се справя със задълженията си. Също гарантирам, че няма да злоупотребявам с дадените ми права или да се лигавя. Вслушах се в съветите ти от предната ми кандидатура и съм доста активен и редовен в сървъра с малко изключение на последната седмица поради лични причини бях намалил влизането в игра. Когато видя, че правилата се нарушават докладвам в дискорт групата. Имам няколко организирани конвоя в #meetings. Викам приятели да играем в сървъра и се забавляваме. Играя МТА от много време, но в този сървър съм от два месеца и много ми хареса, затова искам да стана полицай, за да поддържам доброто ниво. Имам добри комуникативни умения мога да шофирам и да стрелям. Английския ми е на средно ниво, но долу горе се справям. Бих се радвал да стана част от полицейския екип и да помагам с каквото мога. Каня всички мои приятели да се включват в сървъра. Почти всяка вечер с един приятел играем по 3-4 часа. Имам доста познати в сървъра, с които се разбираме много добре. Благодарение на един от медиците успях да пусна кандидатура. Неговия ник в играта е Rendeto. Не се познаваме лично, но ни свързва играта и чувството да помагаме на гражданите да се държат по културно и възпитано. Надявам се да бъда приет и да помагам с каквото мога.
Поздрави, tonkata
- Dixiklo. DRIFT
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 95 times

Forum rank: Отпускари
Ще ти дам един-единствен шанс да се изявиш като полицай. Свържи се с мен по Discord за урока, а преди това се запознай със следните теми: