1. Как се казвате - Божидар / Боги
2. На колко сте години - 25
3. От къде сте - Карлово
4. Защо искате да станете Chat Control? - За да бъда полезен в сървъра.
5. Колко изиграни часа имате в сървъра? - 47
6. Ник в сървъра - justbogi
7. Осъзнавате ли, че при злоупотреба с правата си ще има ОГРОМНИ санкции и приемате ли ги - Разбира се. И без друго тези права не предразполагат към злоупотреба.
8. Дискорд за връзка - justbogi #9412
[ПРИЕТ]Кандидатура за Чат - Контрол
Moderators: Moderator MTA, SuperModerator MTA
- Dixiklo. DRIFT
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 95 times

Forum rank: Отпускари
Re: Кандидатура за Чат - Контрол
Здравей, благодаря ти за кандидатурата. Отговори ми на следните въпроси:
- Имаш ли добри комуникативни умения?
- Ще си сдържаш ли нервите и ще бъдеш ли винаги концентриран?
При злоупотребяване може да се стигне и до ПЕРМАНЕНТЕН бан.
Също така, искам и да напишеш текст в свободен тип, в който разказваш за себе си и за това с какво ще помогнеш. Примерно:
Тъй като годините ти са доста над тези на останалите кандидати, което ми харесва, ти поставям минимален състав на думи от общо 400 думи. Може и повече, знам че ще се справиш!
Също така, искам и да напишеш текст в свободен тип, в който разказваш за себе си и за това с какво ще помогнеш. Примерно:
И ще те помоля да не копираш моите аргументи.Dixiklo. wrote:Аз се казвам X и съм на X години от град X. Искам да стана чат контрол, защото ... и гарантирам за себе си, че ще бъда максимално сериозен. Няма да злоупотребя с правата си, добър съм в английския и смятам, че ще се справя.
...

Тъй като годините ти са доста над тези на останалите кандидати, което ми харесва, ти поставям минимален състав на думи от общо 400 думи. Може и повече, знам че ще се справиш!

Тези два въпроса ми се струват ненужни, но щом държиш.
Така ще разкажа малко за мен, за да придобият всички, които четат малко представа за мен. Аз съм Боги, да на 25 години съм и ако ви е чудно как така се узовах в сървъра, мисля да отделя 1 минута и да разкажа. Преди най-вероятно 15 години аз за първи път стъпих в интернет зала, или по-скоро беше гараж със 6 компютъра вътре, където аз и приятелчета ходихме да играем на тях за 50 стотинки на час. Първата игра която заиграх и много ми хареса беше GTA Vice City. В последствие CS и т.н. но Grand Theft Auto ми е любимка още от тогава. Отностно San Andreas, преди около 6-7 години играех samp, в един български голям и известен сървър. Няма да изпадам в подробности повече. За сървъра разбрах от 3-ма приятели от Карлово, които играят чат пат в него. Разбира се като влезнах и се върнаха толкова много спомени и приятни моменти, та реших сега по време на извънредното положение в страната да си уплътнявам времето с играта. Не казвам, че след това извънредно положение няма да играя, но със сигурност ще е по-малко и за по-кратко време. Идеята за кандидатурата е да мога да помагам в сървъра с нещо, което не е много ангажиращо и не изисква моята активност в сървъра. Когато съм вътре ще помагам и ще се отнасям сериозно. Говоря Английски и Чешки, както и пиша на съответните езици, но в случая аз помагам на играчите понякога и без да съм част от чат-контрола.

- Dixiklo. DRIFT

Имам добри впечатления от теб, но мисля, че играеш заради правата. Искам освен да се докажеш и да имаш някаква "репутация" във форума, нека имаш и в общността на dixiklo-servers. Тоест в Discord групата и форума.
Мога да ти препоръчам да пишеш в темите "Offtopic" и други важни теми, предлагай нови неща, докладвай нарушители, прави събори, като пишеш в дискорд групата в ченъла "meetings" и общо взето да се докажеш като един стабилен играч. Успех!
Мога да ти препоръчам да пишеш в темите "Offtopic" и други важни теми, предлагай нови неща, докладвай нарушители, прави събори, като пишеш в дискорд групата в ченъла "meetings" и общо взето да се докажеш като един стабилен играч. Успех!

Няма такова нещо като да играя заради права. Играя си заради мен

Нямам какво да доказвам, кандидатурата ми е само и единствено да съм полезен! Ако прецениш, че имаш нужда от чат контрол, то направи ме, но нямам какво да доказвам или пък да се мазня

- Dixiklo. DRIFT

Целта не е да се мазниш, а да се докажеш. Ако не го направиш трябва да компенсираш с редовност, добро държание и доклади. Не съм видял и 1 оплакване от теб.
- Dixiklo. DRIFT

Това, че имам нужда от чат помощници не означава, че взимам всички. Виждам, че си стабилен играч, но трябва да заслужиш този пост. Оставям екипът да си даде мнението относно теб.
- dani_bace пътната
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 17 times

Forum rank: Administrator
Аз съм на мнение, че трябва да се дава възможност на добрите играчи. Щом има време сега да е по-често в сървъра може да се справи. Както прочетох е зрял човек, който може да е полезен.
Пътната най-добрата фракция