1. Как се казвате? -Sevdi
2. Вашият ник в сървъра? -Sero
3. На колко години сте? -18
4. За коя длъжност кандидатствате и защо? -имам желанието да участвам във фракцията пътна помощ,защото имам желанието да помагам със изчистването на пътищата във сървъра, и да помагам със поправянето на коли, отместването им, и не на последно място да бъда с нещо полезен в сървъра.
5. От колко време играете в сървъра и колко време можете да отделяте НА ДЕН? -играя приблизително от 2 години с чести прекъсвания в играта, заради проблеми с компютъра. Бих могъл да отделям средно 3/4 часа, понякога и при първа възможност и повече.
6. Имате ли предишен опит (посочете къде)? -да имам предишен опит във Boa roleplay, като полиция, известно време като механик.
7. Дискорд/Имейл за връзка? -diobrandosama_1
8. Как бихте оценили своите английски умения по десетобалната система (1/10)? приблизително 9/10.
бих бил благодарен, ако успея да бъда удобрен като пътна!<3
[ПРИЕТ]Кандидатура за пътна помощ-Sero
Moderators: Moderator MTA, SuperModerator MTA
- D1NK0 GTI
- Been thanked: 4 times

Forum rank: Moderator MTA
Re: Кандидатура за пътна помощ-Sero
Здравей Севди,
Не съм те виждал да правиш простотии, помагаш на колегите.
Мисля че ще се справиш с длъжността.
От мен имаш: ЗА!
Не съм те виждал да правиш простотии, помагаш на колегите.
Мисля че ще се справиш с длъжността.
От мен имаш: ЗА!

Така, и от мен имаш ЗА да бъдеш част от фракцията ни, понеже останах със доста добро впечатление относно желание да ми помогнеш, и както гледам какво си писал съответно в кандидатурата, ми дава доверие че ще бъдеш добре за позицията която кандидатсващ, защото ти не правиш проблеми или конфликти със другите играчи, а напротив, ти се опитваш да бъдеш полезен и да си с позитивно настроение. Успех със кандидатурата ти!

- dani_bace пътната
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 17 times

Forum rank: Administrator
Здравей, отзивите са добри и затова ще те приема. Можеш да се свържеш с мен по дискорд dani_bace#0444, за да обсъдим работата.
Пътната най-добрата фракция