1. Как се казвате? Даниел
2. Ник в игра? BulgarianBot
3. На колко сте години? 14
4. Защо искате да станете полицай ? - Искам да стана полицай за да намаля престъпниците в сървъра, да намаля хората които карат като стрела и сървърът да стане добро място за каране
5. От колко време играете в сървъра и колко време можете да отделяте НА ДЕН? - 3-4 часа
6. Били ли сте някъде полицай? - Не
7. Дискорд/Стийм за връзка? - danzxx_bg (Discord)
8. Как бихте оценили своите английски умения по десетобалната система (1/10)? 7/10
[ПРИЕТ]Kaндидатура за Полицай!
Moderators: Moderator MTA, SuperModerator MTA
- FoX 2007
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 25 times

Forum rank: Administrator MTA
Re: Kaндидатура за Полицай!
Здравей Даниел,
Беше медик, но реши да напуснеш и да кандидастваш за полицай, но тук е по-трудно, така че прочети всичко нужно и евентуално, ако те приемат бъди готов за каквото и да е.
От мен имаш ЗА!
Беше медик, но реши да напуснеш и да кандидастваш за полицай, но тук е по-трудно, така че прочети всичко нужно и евентуално, ако те приемат бъди готов за каквото и да е.
От мен имаш ЗА!

- s7an1slav0v
- Been thanked: 2 times

Forum rank: Moderator MTA
Здравей!
Искам да ми напишеш 3-4 изречения, защо ТОЧНО ТЕБ, трябва да одобря да служиш като полицай в нашият сървър! С какво ще подпомогнеш и ЗАЩО избра точно тази професия?
Отговори
Искам да ми напишеш 3-4 изречения, защо ТОЧНО ТЕБ, трябва да одобря да служиш като полицай в нашият сървър! С какво ще подпомогнеш и ЗАЩО избра точно тази професия?
Отговори

Амииии.. Защо да вземете мен - Сега не се чувствам с по специален от другите , но може да ме изберете , защото ще служа отговорно на полицията, ще съм активен и сериозен също така!
С какво ще помогна - Ще помогна като глобявам хората заради техните нарушение и ще намаля тотално нарушителите в сървъра
Защо избрах точно тази професия - Защото искам да видя какво е да бъдеш полицай тука и искам да се заема със сериозна работа
С какво ще помогна - Ще помогна като глобявам хората заради техните нарушение и ще намаля тотално нарушителите в сървъра
Защо избрах точно тази професия - Защото искам да видя какво е да бъдеш полицай тука и искам да се заема със сериозна работа
Здравейте Даниел,
Когато беше медик си вършеше добре работата независимо че не ти бях колега наблудавах те, внимателен си. Сигурен съм че ще се справиш с работата като Полицай, но да знаеш въобще не е лесно!
От мен имаш ЗА!
Когато беше медик си вършеше добре работата независимо че не ти бях колега наблудавах те, внимателен си. Сигурен съм че ще се справиш с работата като Полицай, но да знаеш въобще не е лесно!
От мен имаш ЗА!
- s7an1slav0v
- Been thanked: 2 times

Forum rank: Moderator MTA
КАНДИДАТУРАТА Е ПРИЕТА
Пиши ми налично в дискорд ( s7an1slav0v ) Ако не можеш да се свържеш, отбележи ме в дискорд сървъра и ще се оправим да преведем теста
!
Пиши ми налично в дискорд ( s7an1slav0v ) Ако не можеш да се свържеш, отбележи ме в дискорд сървъра и ще се оправим да преведем теста