[ПРИЕТ]Кандидатура за полицай

Here we will move the approved applications.

Moderators: Moderator MTA, SuperModerator MTA

uNdeRconTroL.
Member
Forum rank: Member
Been thanked: 1 time
Bulgaria

[ПРИЕТ]Кандидатура за полицай

Post by uNdeRconTroL. »

1. Как се казвате? Димитър
2. Ник в игра?. uNdeRconTroL.
3. На колко сте години? 18
4. Защо искате да станете админ/полицай/медик/механик (посочете какъв искате да станете)? Искам да стана полицай ,за да помагам на гражданите със каквото мога и да има ред ,защотото като няма полицай всеки започва да си прави каквото си поиска и се нуждаете от полицаи,ако има напечени ситуации да ги разрешавам. :)
5. От колко време играете в сървъра? Редовен съм играя от 4 седмици тук по 5/6 часа на ден ,ако имам повече време отделям и повече.
6. Били ли сте някъде админ/полицай/медик/механик (посочете къде)?Да бил съм,но не си спомням имената,тъй като е било преди доста време.
7. Дискорд/Стийм за връзка? Имате го .
8. Как бихте оценили своите английски умения по десетобалната система (1/10)? Бих казал 8/10.
Dixiklo. DRIFT
Отпускари
Forum rank: Отпускари

Has thanked: 134 times
Been thanked: 95 times
Bulgaria

Re: Кандидатура за полицай

Post by Dixiklo. DRIFT »

Напиши есе минимум 450 думи по тема защо искаш да си полицай, как ще спомогнеш и кой изобщо си ти.
Image
uNdeRconTroL.
Member
Been thanked: 1 time
Bulgaria

Post by uNdeRconTroL. »

Аз се казвам Димитър на 18 години съм от град София искам да стана полицай ,за да помагам на гражданите и на колегите и на постоянно новите играчи и да има ред ,защотото като няма полицаи всеки започва да си прави каквото си поиска и както гледам има много нарушители които не са наясно със нещатата ,ако има напечени ситуации да ги разрешавам.Имам опит като полицай знам кое как и кога да се направи.Бил съм полицай във много други сървъри и знам как стоят нещатата имал съм много мои сървъри и съм нясно със нещата.Гарантирам за себе си ,че ще бъда много сериозен и ще се справя със задълженията си към мен няма да злоупотребявам със правата си които имам и няма да се лигавя или да правя излишни неща.Започнах много да се занимавам със МТА имал съм много мои сървъри и форум на определен сървър занимавам се и със CS правил съм много сървъри и форуми ,но най вече се занимавам със MTA.Имам добри комуникативни умения мога да шофирам и да стрелям добър съм в това. :).Английския горе долу го владея и мисля ,че ще се справя. Добре се държа с хората и даже помагам на хората и на новите играчи които влизат в сървъра със каквото мога помагам адекватен съм наясно съм с нещата бих се радвал да стана част от екипа и да помагам със каквото мога докладвам за независимо ква глупост е станала помагам викам мои фр-та да играят в сървъра имам доста познати хора и добри постоянно викам по едно време сървъра спадаше на надолу нямаше почти активност от играчи ,но давам всичко от себе си да помагам на хората и на новите играчи които влизат в сървъра в CS 1.6 имам много сървъри Zombie plague,Jailbreak.Bhop,Deatrun,Respawn и още много ,но повечето взех да се занимавам със МТА правил съм сървъри в Мта Roleplay,Руски сървъри съм имал и още много с гта 5 се занимавам и там правя доста сървъри Roleplay и още други.Но повечето както споменах се занимавам с МТА. И бих искал да стана част от екипа наясно съм с нещата както казах и ще се справя независимо какви задължения които имам към мен.Моята оценка която бих дал за английския 8/10 там някъде. и мисля , че ще бъда полезен. :P

Поздрави,uNdeRconTroL.
rendakapower
Member
Bulgaria

Post by rendakapower »

ще се радвам да си ми колега мисля че си за тази работа знам че ще се справиш и ще си минеш изпита без нито една грешка :D :P :o чакам те колега
Dixiklo. DRIFT
Отпускари
Forum rank: Отпускари

Has thanked: 134 times
Been thanked: 95 times
Bulgaria

Post by Dixiklo. DRIFT »

Заповядай на урок.
Image
Dixiklo. DRIFT
Отпускари