1.Георги Иванов Филипов
2.Panda
3.14
4. Искам да стана медик за да хилвам хората когато им трябва кръв
5.сега имам 326часа от старото ацц имах 258
6.Сега съм терорист бях пътна помощ и направих грешки от които си взех поука
7.TwoPandas#2873
8. 5,9/10
[ПРИЕТ]Кандидатура за медик Панда
Moderators: Moderator MTA, SuperModerator MTA
Re: Кандидатура за медик Панда
Здравей, благодаря ти за кандидатурата. Отговори ми на следните въпроси:
Аз се казвам X и съм на X години от град X. Искам да стана медик, защото ... и гарантирам за себе си, че ще бъда максимално сериозен. Няма да злоупотребя с правата си, добър съм в английския и смятам, че ще се справя.
И ще те помоля да не копираш моите аргументи.
Успех!!!
- Имаш ли добри комуникативни умения?
- Прочел ли си и запознат ли си с тази тема viewtopic.php?f=18&t=7
Аз се казвам X и съм на X години от град X. Искам да стана медик, защото ... и гарантирам за себе си, че ще бъда максимално сериозен. Няма да злоупотребя с правата си, добър съм в английския и смятам, че ще се справя.
И ще те помоля да не копираш моите аргументи.
Успех!!!
- TwoPandas
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 20 times

Forum rank: Member
Да имам добри комоникативни умения
Запознат съм с тази тема
Аз се казвам Георги Иванов Филипов на 14 от град Добрич,тренирам баскетбол, обещавам че ще съм сериозен и няма да правя глупости като преди като бях пътна помощ,имам желание да стана медик за да хилвам хората когато им трябва кръв
в английския съм горе долу добре и съм сигурен че ще се справя
И благодаря (Успех!!!)
Запознат съм с тази тема
Аз се казвам Георги Иванов Филипов на 14 от град Добрич,тренирам баскетбол, обещавам че ще съм сериозен и няма да правя глупости като преди като бях пътна помощ,имам желание да стана медик за да хилвам хората когато им трябва кръв
в английския съм горе долу добре и съм сигурен че ще се справя
И благодаря (Успех!!!)
Всяко дете си има мечта 1.9тди С права тръба

Мнението ми е по към НЕ, поради причината, че си бил изгонен от пътна помощ. Също съм те виждал сега като терорист да стреляш хората, а знаеш че е забранено. Оплаквали са ми се от теб, че ги стреляш. Не съм сигурен дали ще си вършиш работата като медик. Може да си се променил и да си вършиш работата като медик добре, но миналото ти е изградило това моето мнение!
- TwoPandas
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 20 times

Forum rank: Member
Добреtonkata wrote: ↑Fri Jul 31, 2020 2:21 pm Мнението ми е по към НЕ, поради причината, че си бил изгонен от пътна помощ. Също съм те виждал сега като терорист да стреляш хората, а знаеш че е забранено. Оплаквали са ми се от теб, че ги стреляш. Не съм сигурен дали ще си вършиш работата като медик. Може да си се променил и да си вършиш работата като медик добре, но миналото ти е изградило това моето мнение!

Last edited by Dixiklo. DRIFT on Fri Jul 31, 2020 2:47 pm, edited 1 time in total.
Reason: Не пиши мнения по кандидатурата си, освен ако не ти е зададен въпрос!!
Reason: Не пиши мнения по кандидатурата си, освен ако не ти е зададен въпрос!!
Всяко дете си има мечта 1.9тди С права тръба

Охххх Панда, Панда, с тебе започнахме много добре фа се разбираме, мисля че ще можеш да се справиш с този пост, единственото лошо което разбрах е, че си гонен от пътната, което автоматично ти изгражда лошо мнение! Аз съм ЗА!!
- FoX 2007
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 25 times

Forum rank: Administrator MTA
Здравей Панда мисля че ще се справиш на този пост виждам те че си доста активен, но както другите казват наистина заради това че си гонен от Пътна Помощ прави лошо впечатление.И аз съм те виждал да стреляш по другите играчи без причина дори и по мен, но както каза тонката сигурно си се променил. Надявам се да не нарушаваш правилата.
Аз съм ЗА!
Аз съм ЗА!
Last edited by FoX 2007 on Fri Jul 31, 2020 3:19 pm, edited 1 time in total.

- Dixiklo. DRIFT
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 95 times

Forum rank: Отпускари
Здравей Панда,
Бяха ти дадено изключително много шансове и реално погледнато не беше полезен като нито 1 позиция - нито пътна помощ, нито чат помощник, нито като терорист се справи. Това не означава, че си ми антипатичен разбира се, искам да се постараеш и ще получиш шанс за изява.
Съветите ги знаеш, прави мнения във форума, бъди редовен и активен в сървъра, не се заяждай, покажи желанието, прави събирания в дискорд сървъра и т.н - направи го, драстично ще покачи шанса ти.
Да кажем, че не е лошо да има още медици, избрал си перфектната професия за теб. Все пак изпълни съветите ми, бъди коректен и ще получиш шанс за изява.
От мен имаш
, успех.
И не забравяй, не изпълниш ли съветите не си мисли, че ще се получат нещата.
Хайде сега приятен следобед от мен!
Бяха ти дадено изключително много шансове и реално погледнато не беше полезен като нито 1 позиция - нито пътна помощ, нито чат помощник, нито като терорист се справи. Това не означава, че си ми антипатичен разбира се, искам да се постараеш и ще получиш шанс за изява.
Съветите ги знаеш, прави мнения във форума, бъди редовен и активен в сървъра, не се заяждай, покажи желанието, прави събирания в дискорд сървъра и т.н - направи го, драстично ще покачи шанса ти.
Да кажем, че не е лошо да има още медици, избрал си перфектната професия за теб. Все пак изпълни съветите ми, бъди коректен и ще получиш шанс за изява.
От мен имаш

И не забравяй, не изпълниш ли съветите не си мисли, че ще се получат нещата.
Хайде сега приятен следобед от мен!
- dani_bace пътната
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 17 times

Forum rank: Administrator
Аз съм за. С Панда съм близък и забелязах, че не е лошо момче и, чеможе да се справи. Комуникативен е. Да допускал е грешки, но тези грешки са поправими. И да може да е стрелял по други играчи, но съм сигурен, че не е било с лошо. Аз съм за и съм сигурен, че ще се справи като медик. Успех!
Пътната най-добрата фракция
- Dixiklo. DRIFT
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 95 times

Forum rank: Отпускари
Ще ти се даде шанс, свързваш се със @eroBG за тестът.
Last edited by eroBG on Tue Aug 04, 2020 1:36 pm, edited 1 time in total.
Reason: Тестът е преминат!
Reason: Тестът е преминат!